fbpx

MARKETING

Social media

Voor webshops is het onmisbaar om social media in te zetten. Door zichtbaar te zijn levert loyaliteit extra klanten op. Vaak wordt onderschat wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken. Vraag je daarom af welk platform bij jouw webshop past en welk bericht op welk tijdstip wordt geplaatst. Social media is er niet alleen voor om aanbiedingen uit te lichten, maar om je sociaal op te stellen tegenover jouw klant. Het is zoeken naar de juiste balans tussen producten aanprijzen en persoonlijk te worden met jouw klant. Social media is een must-have aanvulling van jouw webshop. Verbeter de relatie met jouw klant, verbeter de merkwaarde en genereer leads op lange en korte termijn. Spreek nu de doelgroep aan van jouw webshop via Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Pinterest met Butterstreet!

E-Mail Marketing

We leggen je graag uit hoe je met behulp van het Lightspeedplatform door middel van e-mailmarketing kunt bouwen aan terugkerende klanten door slimme campagnes. Butterstreet 21 heeft jaren ervaring met het plannen en uitvoeren van campagnes die nieuwe klanten trekken en trouwe klanten blijven boeien. Genereer meer traffic naar je website, stimuleer de verkoop van je product of dienst, creëer meer klantenbinding en verhoog de tevredenheid. We leggen je graag uit hoe je met het Lightspeed platform kunt bouwen aan succesvolle e-mailmarketing campagnes.

E-mail Automation

Het is bewezen dat het mensen een goed gevoel geeft als je aan ze denkt. Het handmatig persoonlijk benaderen van een 100+ klantenbestand is onbegonnen werk. Gelukkig zijn er oplossingen op de markt om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap verstuurd kan worden naar de juiste persoon op het juiste moment, dit kan zelfs geautomatiseerd! Wij nemen jouw klant mee op reis in de wereld van e-mail automation. Bespaar tijd, bespaar geld en creëer een boodschap op maat. Butterstreet helpt je bij email automation in jouw marketingmix. Denk hierbij aan het opstellen van pakkende nieuwsbrieven met échte call-to-action titels, gerichte doelgroepsegmentatie technieken, verhalend communiceren met storytelling en interactie met de consument.

Referral

Bij Butterstreet helpen we je graag bij het opzetten van een referral-strategie. Deze vorm van marketing is bij uitstek geschikt voor co-creaties met externe partijen én klanten. Samen sta je sterker! Verbeter het imago van je bedrijf, versterk je merknaam en beloon je klanten in ruil voor referrals. Een tevredenheidsonderzoek of banner van jouw bedrijf op een externe webshop kunnen leiden tot meer clicks, leads en conversie. Omdat het opstellen van een referral programma heel specifiek is, benadert Butterstreet elk project met een geheel open-minded.