fbpx

E-COMMERCE

Lightspeed

..door Lightspeed zijn we schaalbaar en flexibel in het openen van nieuwe shops..

Magento Migratie

Wij verzorgen een complete migratie naar het Lightspeed platform, inclusief data van Magento. Denk hierbij aan het overzetten van alle producten, attributen sets en attributen vanuit Magento naar uw nieuwe Lightspeed webshop.

Omnichannel

Butterstreet kan je helpen je fysieke winkel, webshop en alle online verkoopkanalen vanuit een centrale plek te managen. Hierdoor bied je altijd een consistente service en afgestemde ervaring voor de klant. Voor jou als retailer en voor de consument de ideale combinatie van online én offline verkoop. Denk daarbij ook aan de aanwezigheid op mobiele apparaten in de vorm van apps en een responsive website. Het resultaat is een ideale klantbeleving, zowel offline als online.

Ontwikkelen van apps

We kunnen geïntegreerde apps voor je bouwen waarmee je gemakkelijk je shop kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals marketing, boekhouding, personalisatie, klantenservice of verzending. We denken graag met je mee welke apps op jouw webshop van toepassing zijn.

Ontwikkelen van VIP modules

Butterstreet maakt Loyalty app’s op maat voor jouw webshop. Klantenbinding is namelijk onmisbaar voor een webshop anno 2018.Wij kunnen VIP modules voor je ontwikkelen waarbij de klant bijvoorbeeld jaarlijks een vast bedrag betaalt en daardoor exclusieve vip kortingen en acties aangeboden krijgt.

Social Stores

Wij kunnen een Facebook- of Instagramstore voor je ontwikkelen welke gekoppeld is aan het Lightspeed platform. Op deze manier bied je je klanten een laagdrempelige manier aan om producten uit je webshop te kopen.

Koppeling met fulfillment center

Wij helpen je de koppeling te maken met verschillende voorraadsystemen, zodat je inzicht hebt in een geïntegreerd voorraadbeheer, rapporten en al je klantinformatie.