fbpx

CONTENT

Fotografie

Goede beeldende content verkoopt je product beter en levert de beste eerste indruk. Butterstreet.nl kan je helpen bij verschillende soorten fotografie, van bedrijfsfotografie om je webshop zo goed mogelijk te presenteren tot productfotografie voor een professionele en gedetailleerde weergave van de producten in je webshop.

VIDEO

“Een video zegt meer dan 1000 woorden”

Cliche?

Wij verzorgen diverse videoproducties op locatie. Voorafgaand gaan we met jou als klant zitten voor een duidelijke briefing en een overzichtelijk script. Wij schieten niet alleen een video, maar helpen bij het implementeren op verschillende kanalen. Timing, Thumbnails, Tinten, Tracks; you name it en wij maken het met jou samen. Facebook, Instagram, Vimeo, Youtube; voor alle kanalen is er expertise aanwezig. 

COPYWRITING

Naast inhoudelijk overtuigende teksten is het belangrijk dat je weet wie jij bent als ondernemer of organisatie. Onze copywriters van Butterstreet.nl helpen je mee om je doelgroep te kaderen, evenals duidelijk te krijgen welk onderscheidend vermogen jouw bedrijf heeft ten opzichte van andere bedrijven. Vervolgens helpen wij je om consistent te zijn in je teksten, taal en de juiste tone of voice. Doordat onze schrijvers altijd denken met SEO en keywords in het achterhoofd worden je teksten zo zoekmachine-vriendelijk als mogelijk.

Bron: blog.hificorner.nl