BUTTERSTREET 21

OVER ONS

Butterstreet: jouw e-commerce en marketing partner!

Butterstreet is het antwoord op vragen over content, marketing, social media en apps voor je webshop! Oftewel, wij denken graag met je mee over hoe je je bedrijf online het beste in de markt kunt zetten. Als partner van Lightspeed kunnen we je adviseren en helpen om een gehele of deel van je e-commerce omgeving op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op het gebied van video, fotografie en teksten.

ONS TEAM

Maak kennis met onze vaktoppers

myAvatar-5
Corné
CEO

Founder Butterstreet

De Groningse ondernemer Corné van Willigen stapte tien jaar geleden in zijn familiebedrijf Hificorner, een elektronicazaak met twee fysieke locaties. Destijds zorgde hij voor een online uitbreiding. De webwinkel draaide toen op open source software maar recentelijk stapte Corné over naar de SaaS-oplossing van Lightspeed. Een echte open source én SaaS expert dus. Corné begon 10 jaar geleden met OScommerce, een simpel e-commerce pakket. Vijf jaar later stapte hij over op Magento open source. Maar op een gegeven moment liep hij tegen problemen aan. Je moet namelijk steeds meer resources aanboren om alles draaiende te houden. Denk aan security, de kosten van ontwikkelaars en de hosting. anderhalf jaar geleden stapte Corné over: hij verruilde Magento voor Lightspeed. “Ik begon me te oriënteren en kwam erachter dat er binnen e-commerce een grote verschuiving naar SaaS plaatsvond. Met Lightspeed bouwde Corné 7 webshops in 3 maanden tijd. Na veel aanvraag geeft Corné advies op het gebied van eCommerce.
myAvatar-12
Cris
Lead developer

Cris kan het best omschreven worden als een fullstack programmeur die zich zowel met
de back-end als front-end van websites bezig houdt. Met zijn nieuwsgierigheid,
oplossingsgerichte werkwijze en neutrale benadering van projecten weet Cris altijd
nieuwe kansen te benutten. Hij brengt complexe zaken terug tot de essentie.

Werken bij Butterstreet

Gezocht: junior programmeur

Breng je je al opgedane ervaring graag bij ons in de praktijk als junior programmeur? Heb jij kennis van HTML/CSS en kun je goed overweg met Javascript/jQuery en PHP? Dan zoeken we jou!

Butterstreet.nl is een full service e-commerce bureau dat zich voor meerdere e-commerce klanten bezighoudt met de technische realisatie en content van webshops.
Daarom zijn we voor ons hoofdkantoor in Groningen op zoek naar een junior programmeur ter ondersteuning van onze IT- en marketingafdeling. We werken elke dag met een klein team van enthousiaste mensen aan het verbeteren van onze diensten.

We zoeken een junior programmeur die die zich zowel met de back-end als front-end van de verschillende webshops bezighoudt. Bugs en technische mankementen speur jij in een mum van tijd op, om ze vervolgens te verhelpen. Eigen initiatief nemen vinden we daarnaast erg belangrijk.

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur ons je motivatiebrief en cv. Je hoort binnen enkele werkdagen van ons.

Wij vragen:
  • Kennis en ervaring met CSS/HTML5
  • Beheersing van Javascript, jQuery
  • Bekend met PHP en populaire frameworks als Magento of WordPress
  • Commerciële instelling
  • Goed kunnen werken in een team
Wij bieden:
  • Marktconform salaris
  • Parttime of fulltime invulling
  • Veel ruimte voor eigen creativiteit en input
  • Prettige werksfeer